Χαιρετισμός του Δημάρχου Αιγιάλειας

Sight Banner: 

Αγαπητοί περιηγητές του διαδικτύου καλωσορίσατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Αιγιάλειας!

Ο Δήμος μας, πρωτοπορώντας στην ηλεκτρονική επικοινωνία, έχει αναπτύξει ψηφιακές υποδομές για την πληροφόρηση των δημοτών και των επισκεπτών και των φίλων  της Αιγιάλειας.

Στην ιστοσελίδα αυτή, η οποία ανανεώθηκε ριζικά και ενημερώνεται καθημερινά, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τα τρέχοντα θέματα που αφορούν στο Δήμο Αιγιάλειας και όλα τα νέα σχετικά με τη δράση που αυτός αναπτύσσει. Επίσης, παρέχονται διάφορες εφαρμογές και πλήθος στοιχείων, τα οποία θα διευκολύνουν  την επικοινωνία με το Δήμο σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Ακόμη, ο επισκέπτης μπορεί να βρει πολλές πληροφορίες για την Αιγιάλεια, για την ιστορία των Δημοτικών της Ενοτήτων και του Αιγίου. Για τον πολιτισμό της, τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται, τα μνημεία της, τα μουσεία της, τις φυσικές της ομορφιές, το βουνό και τη θάλασσα της, τα πολύτιμα για την υγεία αγροδιατροφικά προϊόντα της.

Σας καλώ να επισκέπτεσθε καθημερινά τον ιστότοπο του Δήμου Αιγιάλειας, όπως και τη σελίδα μας στο facebookκαι το twitter, ώστε να λαμβάνετε την πλέον πρόσφατη ενημέρωση σε ό,τι αφορά στο Δήμο.

Αθανάσιος Μ. Παναγόπουλος

 

Δήμαρχος Αιγιάλειας