Δελτία Τύπου - Γεωργική Παραγωγή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της ΔΑΟΚ:Η ορθολογική χρήση των γεωργικών φαρμάκων

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. ΑΧΑ'Ι'ΑΣ προτείνει την εφαρμογή των γενικών αρχών της ολοκληρωμένης φυτοπροστασίας που καθίστανται υποχρεωτικές από τους επαγγελματίες χρήστες γεωργικών φαρμάκων και πιο συγκεκριμένα:

Undefined

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ορθές πρακτικές για την προστασία των μελισσών κατά τη διάρκεια ψεκασμών με γεωργικά φάρμακα

Αυτή την εποχή, που οι περισσότερες καλλιέργειες είναι σε περίοδο ανθοφορίας, τίθεται θέμα εφαρμογής ορθών πρακτικών για την προστασία των μελισσών κατά τη διάρκεια ψεκασμών με γεωργικά φάρμακα.

Undefined

Διαβούλευση για τον εκσυγχρονισμό και την απλούστευση της κοινής γεωργικής πολιτικής (ΚΓΠ)

Στο πλαίσιο του προγράμματος εργασίας της Ευρωπαικής Επιτροπής για το 2017, η Επιτροπή έχει προβεί σε ευρεία διαβούλευση (https://ec.europa.eu/agriculture/consultations/cap-modernising/2017_el) για την απλούστευση και τον εκσυγχρονισμό της Κοινής Γεωργικής Πολιτικής της ΕΕ ώστε να μεγιστοποιηθεί η συμβολή της πολιτικής αυτής στις δέκα προτεραιότητες της Επιτροπής και στους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης.

Undefined

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Διοργάνωση ημερίδας με θέμα 'Ανάρτηση Δασικών Χαρτών και Διαδικασία Υποβολής Αντιρρήσεων'

Ο Δήμος Αιγιαλείας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δασών ΠΕ Αχαΐας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος & Ιονίου, διοργανώνει ανοικτή για το κοινό ενημερωτική συνάντηση την Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017 στις 18:00 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου  ‘Αλέκος  Μέγαρης’,  με θέμα: «Ανάρτηση Δασικών Χαρτών και διαδικασία υποβολής αντ

Undefined

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα:'Σωστή Υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης - Δήλωσης ΟΣΔΕ 2017'

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πελοποννήσου - Δ. Ελλάδος - Ιονίου του ΟΠΕΚΕΠΕ σας προσκαλεί στην ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνει με θέμα την 'Σωστή υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης - Δήλωσης ΟΣΔΕ 2017' τη Δευτέρα 20/03/2017, ώρα 10:00-14:00, στην Αγορά Αργύρη, Αγίου Ανδρέου 12 στην Πάτρα.

Undefined

Pages

Subscribe to RSS - Δελτία Τύπου - Γεωργική Παραγωγή